2006-11-28
 02:30:21

The sweetest love

Min depp sitter kvar.. har gråtit som en idiot.. men det är väl det som är meningen. Jag har mina förväntningar, men det är inget som kan uppfylla dem... Jag skulle kunna dö för att få ligga där i samma säng som honom..


Jag längtar efter honom. Jag vill krypa upp i hans famn och bara låta tiden stanna. Kan vi inte skratta ihop? Kan vi inte bara få vara snart igen?

FAN FAN FAN, VARFÖR SKA DET GÖRA SÅ INÅTHELVETE ONT, VARFÖR SKA JAG BO HÄR?!

Inga ord kan beskriva vad jag känner och längter efter dig.. Du är den enda som kan göra mig lycklig. Det är dig eller ingen annan.. jag vet det, det är därför det gör så ont.. Över en månad utan dig nu snart, och det är alldeles för lång tid...

ÄLSKLING JAG VILL HA DIG NÄRA
2006-11-27
 01:22:23

Sunday morning

Orkar inte skriva egentligne.. 4:de helgen i rad.. och nästa blir 5.. Vilken glädje jag känner över att jobba alla dessa helger..Men men.. Vad ska man göra...

Skriver mer då min söndags depp gått över.. för just nu står inte mkt rätt till.. I HATE IT!

Söndagar är värdelösa.. visserligen är det måndag nu och jag har fått lön vid denna tid.. men för mig är det ännu söndag..

Ses imorgon.. nu fortsätter jag med min vänner orgie..
2006-11-22
 20:44:14

My beloved grandma

Har varit hos farmor idag.. My dearest. Hon börjar bli så dement. Det är tragiskt att se. Men iaf så handlade jag o städade åt henne. Och nu ikväll har jag fixat hennes julklapp. En premenation på hänt extra. Det blir perfekt för hon är rätt nyfiken på kändisarna:) Probely the best! Fast det spelar ingen roll vad jag skulle ge. Hon blir glad för vad som helst - bara det är från mig. Hon är mitt allt här i livet.

Väntar på min lön så jag får hämta mitt h&m paket och att det andra paketet ska komma därifrån med. Snart snart snart blir jag hetast. Fast det är jag väl redan?;)

I helgen blir det ännu mer jobb.. Men först arbetsförmedlingen på fredag. Han ringde och ändrade tid, så jag hoppas vi kan komma fram till en lösning så jag slipper gå ut på någon arbetspraktik.

Men men, nu ska jag fortsätta se "Bonde söker fru" - Marcus är utan tvekan min favorit och om han tackar nej till Magda, så finns alltid jag här.. Fast det tillåter nog inte Conny;)

Puss puss

2006-11-20
 14:12:37

Tidsfördriv på hemmaplan

Nu har det inte funnits tid att skriva på nästan tre dagar. Har jobbat som en galning igen. Men på tio dagars arbete har det gett mig 10.000 kronor (innan skatt). Det är det som är det grymma med att de ringer och behöver en på helger och så.. För på helgerna får man en ersättning på 41 kr/h och det gör sin rätt.. Och när jag jobbar jul så får jag ju 82 kronor extra i timmen. Och tillsammans med min timlön blir det 180.. Jag tänker alldeles för mkt på pengar nu.. men jag kommer ju behöva dem efter jul...och trots allt så är det en pisslön inom vården...
Hur som helst, så hoppas jag att alla dagar jag får jobba nu räcker för att jag ska slippa bli utplacerad på något ställe av arbetsförmedlingen och jobba för en slavlön. Vem är idioten som kom på det för att "bryta" arbetslösheten?

I fredas var jag och klippte mig.. tänk pageklipp fast axellångt. Eller hur jag ska beskriva. Har sedan tänkt att lägga i en varm men ändå lite ljusare brun i håret. Så det blir lite mer åt min naturliga hårfärg. För den har jag tänkt å spara ut..

Har trotsallt hunnit vara hos farmor och myst med henne. Hon är min största kärlek. Det finns ingen som hon, och hon får mig att vilja saker och kan få mig att skratta så jag gråter. HON ÄR UNDERBAR!

Sov för länge idag.. men jag tog igen den missade sömnen från i helgen;) Så imorse fick jag syn på att fåglarna inte hade mat så jag var ju tvungen att klä på mig och gå ut i kylan.. (-10) så att alla domherrar får äta upp sig. Glada blev dem...

Och nu ska jag ta mitt kaffe och krypa ned under en filt framför tv:n och se en film. Men ärligt. Det är jävligt skönt att jobba, man blir så lätt uttråkad hemma nu förtiden tycker jag. Ta igår tex. på avdelingen där jag jobbar.. Den ena hade sånna smärtor så vi var tvungen att ge smärtis.. och i samma veva blir den dementa söta damen orolig och går upp på högvarv, och det är inte något man längtar efter för då slåss och bits och skriker hon.. OCH till råga på allt så får jag syn på att en av gubbarna rymt.. Tankarna kom ju genast på hur halt det var ute och det var bara att hoppas på att han inte ramlat.. men som tur var fick jag syn på att han stog utanför porten och kom inte in. (på kvällstid låses ytterdörrarna) Men gud så han frös den stackarna.. Alla dessa händelser skulle jag och en person till "fixa" + att vi skulle ta hand om 14 andra.. Visst älskar jag när saker händer.. men igår var det inte roligt.. Undra hur politikerna hade löst det. Det vore så kul att placera två på en avdelning och se vad som händer.. Skulle de fortsätta göra nedskärningar av personal eller skulle de inse att det behövs mer personal för att tillgodo se de äldres behov? Ja vem vet.. Vi fixade det iaf med nöd och näppe.. Nej just ja, det var väl film jag sa och inte politik?



Jag saknar dig älskling!
Livet känns så förbannat tomt men
snart är jag väl din igen?



2006-11-16
 15:02:49

Would I lie?

Satt här vid datorn och var lite småtrött och så tänkte jag att det är väl på tiden att man spanar in den där pojken som alla pratar om, ni vet, han som skrattar när hans pappa plingar som micron. Och gosh vad jag skrattade och blev pigg. Jag har aldrig hört en bebis skratta så gott. :) Det bör ni se på aftonbladet..

För övrig så tidigare idag knackade det å knackade.. nästan så jag blev rädd för jag kunde ju inte lokalisera knackningarna. Men så tittar jag ut på altanen och där sitter en liten fågel och äter av min pappas träskor så jag var ju tvungen att gå ut med mer fågelfrö så de inte svälter ihjäl.. Och under hela tiden tänkte jag på fåglarna, jag bara väntade på att de skulle anfalla.. Haha.. nä men seriöst man vet ju aldrig när de blir så galna att de börjar äta av träskor:)

Idag sov jag alldeles för länge, men hey, har man jobbat 6 dagar på sträck så är det väl på tiden att man tar igen sömnen någon gång. Och så jobbar jag i helgen igen.. Men helger är bra för det ger pengar..

Nä, nu ska jag hämta lite post så vi hörs senare idag.. Jag tror faktiskt jag har kommit igång lite med bloggandet:) sen måste jag ju dessutom visa er vad jag handlade på ikea i förra veckan. Till min blivande studentlägenhet. För jag har väl berättat att jag ska plugga till sjuksköterska efter jul? Frågan är bara vars!

See you later