2007-09-24
 13:51:59

När jag är uttråkad..

Inledande:
01. Ditt namn: Ida
02. Din ålder: 20
03. Födelsedag: 11 Mars
04. Syskon: Nej
05. Hårfärg: Cendre - tror jag? Har färgat alldeles för mycket
06. Ögonfärg: Blå (Blågröna enligt Älsk)
07. Skostorlek: 36

Grejer:
01. Var shoppar du helst? H&M tråkigt nog, blir en del på carlings och gina med.
02. Har du några tatueringar eller piercings? 2 tatueringar på ryggen och hål i öronen
03. Hur många skor har du? Oj, 30-40 stycken.. tragiskt nog använder jag typ 2-3 stycken
04. Hur många par byxor har du? - Alldeles för få
05. Har du några smycken som kostat över 1000 spänn? Faktiskt så har jag det:P

Favoriter:
01. Färg? Svart
02. Mat? hmm..bra fråga
03. Killnamn? Thomas;)
04. Tjejnamn ? Never gonna tell, Då kanske någon använder det till sina barn?...:P
05. Ämne i skolan ? Svenska - I kicked ass - och ambulanssjukvård
06. Klädesplagg? Slapparkläder eller jeans
07. Sport? - Fotboll... och Hockey får vara med på ett hörn
08. Musik? Det mesta
09. Fras/mening/uttryck/? Tss
10. Raggningsreplik? Jag har han jag vill ha så jag har glömt alla raggningsrepliker:P

Har du någonsin:
01. Snusat? Yes
02. Rökt? Ja
03. Hoppat bungee jump ? Never
04. Brutit mot lagen? Allvarligt o allvarligt var det inte precis.. men Ja
05. Fått dig själv att kräkas? Stoppat fingarna i halsen? Ja.
06. Nakenbadat?  Det har hänt:P
07. Varit kär? Jag är det just nu:P
08. Börjat gråta för att få som du vill? Gör inte alla tjejer det?:P
Extra:
01. Tar du droger?  Nej
02. Vad använder du för shampoo? Olika, men jag gillar något schampoo som heter Biolance eller något sådant för färgat hår och Kanebo..
03. Vad är du mest rädd för? Att bli dödad på diverse sätt
04. Vad lyssnar du på just nu? Plain White T's - Hey there Delilah
05. Vilken bil skulle du vilja ha? Oj många.. men en chrysler 300c skulle inte vara fel
06. Vem fick du senast sms av? Älskling
07. Var vill du gifta dig? Vet inte än, någon underbar plats iaf
08. Hur många msn-kontakter har du? Vet inte..är sällan ute på msn numera
09. Hur många av dem är online nu? - Vet inte... är inte online själv

Slutfrågor:
01. Pizza eller choklad? - Choklad i think
02. Tränar du? Varierar
03. Hur ofta? Så ofta jag orkar:P
04. Guld eller silver? Silver och guld.. kan inte välja
05. Vilken film såg du senast på bio? det är år och dar sedan jag var på bio..lär nog ha varit se upp för dårarna
06. Vad vill du helst av allt ha just nu? Älskling ska vara här och att AIK tar 3 poäng ikväll
2007-09-24
 13:20:47

Derbyfeber

Så är det bara, fy fan så nervös jag är och allt jag kan tänka på är att klockan ska bli 20.00 så matchen börjar.. fast egentligen vill jag inte att den ska börja, för vem i helvete vet vad matchen ska sluta? Det kan bli mitt livs största sorg...

Fast mest av allt önskar jag att ja befann mig i Stockholm och skulle åka ut till Solna vid 18.30 och ta plats på Råsunda, verkliga livets himel (förutom T's säng)...

Och ja, jag säger som alla andra men det här är fan i mig det mäktigaste derbyt som spelats under hela min livstid, SM-guldet i all sin heder, men så mycket mer står på spel, heder, ära, "mästare av stockholm" osv.. YOU NAME IT!

Dessvärre tror jag inte derbyt i sig kommer bli världens fest, det kommer kantas av en massa skit, vi ser ju bara hur det börjat... visst några grävde gropar på kakis... MEN VAD I HELVETE ÄR DET MED FOLK? Hur kan man slänga in en rökfackla till mina älskade argentinares trapphus.. Jag menar, visst det kunde inte börjat brinna, men det finns ju fler som bor där.. kanske barnfamiljer.. TRAUMA?!

Äh skit samma, i mina ögon kommer det bli en fest och jag kommer dö av nervositet och sedan efter matchen förmodligen gråta.. Ja - gråta - utan tvekan. Den stora frågan är bara om det är glädjetårar eller något annat...

Snälla se till så tiden går fort och låt mig få se AIK ta tre poäng (men mitt tips blir oavgjort) och ett STORT kliv framåt i guldtåget...


EVIGT AIK



Vila aldrig...
Sluta aldrig...
HATA dif
2007-09-18
 23:01:42

Ingenting är sig likt

Var hos älskling tills i morse, han skjutsade mitt till stationen och sedan dog mitt hjärta. Ja det dog, för varje gång jag lämnar honom känns det som om hela jag blir tom. Sjukt tom blir jag. Han ger mig den ork som jag behöver, han ger mig en livsgnista helt enkelt.

Han shoppat alldeles för mycket idag egentligen, men hey what ever I am a girl! Var in på lindex och köpte en klänning och en skjorta, måste dock byta skjortan imorgon och sedan spana efter en svart klänning - jag behöver en helt svart klänning. Sedan hem och skulle plugga men så ringde Anne och frågade om vi skulle Torp - hell no att jag tackar nej till ett sådant grymt erbjudande. Anne i sig är grymt rolig att umgås med bara det gjorde det till ett topp erbjudande.

Och nu sitter jag här i min ensamhet och dricker vin, saknar min älskling mer än någonsin. Han har tänt ett ljus i mitt hjärta, gett mig ett hopp om att den sanna kärleken faktiskt finns, att han som är min drömprins faktiskt existerar där ute, för jag har ju trotsallt funnit honom efter år av misslyckande och djupa ärr i mitt hjärta men för en gångs skull så vågar jag faktiskt falla handlöst från första början, för jag är säker på att han finns där och fångar upp mig. Han ger mig allt jag drömt om.

Ska strax sova men först ringa älskling och se om han är hemma och säga god natt, jag vet, jag är angelägen, alldeles för angelägen, men han är min kärlek och jag måste höra hans röst!

2007-09-10
 18:56:45

Dagens sannaste ord

Igår fick mitt liv en alldeles ny mening. Jag visste sedan tidigare vad jag känner för honom, men igår föll allt på plats... igår? fel kanske, det var nog bara det att jag fick inse att jag var tvungen att lämna honom. Inom mig så ville jag inte. Jag ville inte lämna honom. Jag ville bara berätta hur mycket jag tycker om honom. Att han förvandlar mig till en prinsessa, som hittat hem.

Han är allt som en enkel flicka som jag aldrig ens kunnat drömma om. Men tillsammans med honom så känner jag mig som det vackraste på hela jorden. Han som kan titta på mig på ett sätt som gör att det pirrar så där sjukt jävla underbart i min mage.. och ja - jag vet att jag sagt det förut - jag är kär... Men ärligt talat har jag aldrig vetat vad kärlek är...hur det är att vara kär innan jag mötte T. Den känslan jag haft innan är inget med det jag känner nu. Och nej nu säger jag det inte bara för att säga det. Så är det verkligen. Jag har aldrig haft en sådan känsla innan. Jag har aldrig tänk på någon så mycket som jag tänker på honom. Och det jag trodde var kärlek innan, var bara sjukt dåliga versioner av den sanna kärleken. Hade någon berättat för mig innan jag mötte honom, hur den sanna kärleken känns, hade jag aldrig trott dem. Men nu har någon öppnat ögonen och visat hur det ska vara. Att tänka på någon och det pirras och gör en så svag samtidigt är en underbar känsla. Att sakna någon så mycket att det känns som om någon håller på att äta upp dig inifrån är sjukt underbart väl den dagen jag möter honom igen. Att vara ifrån honom gör mig så svag att jag inte vet vars jag ska ta vägen.. om jag ska gråta eller skratta... När han kysser mig känns det som om 1000 blixtar går genom min kropp och jag har lust att berätta hur mycket jag egentligen tycker om honom. Om alla mina känslor som finns inom mig. Jag älskar när han tittar på mig och berättar hur mycket han tycker om mig. Igår önskade jag att tåget aldrig skulle kommit, och så som jag saknade dig när jag åkte, det gjorde mig svag, liten och helt förkrossad. Och nej, jag vill aldrig förlora något så underbart som honom. Jag tycker om honom så mycket att det nästan skrämmer mig själv. Men nej - jag är beroende av honom och inget skulle skrämma mig. Så är det bara. Mr. Lindqvist, i mitt liv finns ingen som du, du har visat mig hur livet ska vara, du har gett mig känslan jag så länge längtat efter och aldrig någonsin har någon gjort mig så lycklig som du gör mig.




Tack för att det var du
som visade mig den
Sanna kärleken
2007-09-01
 11:01:42

Allsvenskan

Innan promenaden måste jag bara tippa veckans omgång av allsvenskan, hade ju tippat för två omgångar framåt men det kändes så lång dit så jag tippar nu igen;)


Som ni vet så består guldstriden (enligt min mening) av 5 lag; Elfsborg, IFK Göteborg, Djurgården, Halmstad, AIK.

Kommande omgång

Kalmar - Halmstad.... 1 X 2
IFK - BP.... 1 X 2
Hammarby - AIK.... 1 X 2
Helsingborg - Djurgården... 1 X 2 
Gefle - Elfsborg.... 1 X 2

Nu vet jag att jag tippat emot mig själv i Helsingborg - DIF sedan tidigare inlägg och det skulle förändra utgångsläget helt, men sådant kan man inte haka upp sig på.. Att DIF tappat poäng skulle bara vara positivt. Jag vågar inte vara så iskall i frågan om derbyt så jag garderar mig i den matchen den här gången, men av hela mitt hjärta hoppas jag att AIK tar tre poäng mot bajen. Vi får se, på måndag,

Tidigare har jag garderat matchen mot djurgården, men jag känner på mig att AIK kommer tappa någon poäng i ett av derbyna och förlorar dom mot Helsingborg och AIK vinner mot bajen så kommer Djurgården vara revanshsugna och vilja ta tre poäng.

Årens 1 derbymatcher resultat;
AIK - Bajen...1-0 (Bajen kommer vara sugna på att ta 3 poäng av AIK i den kommande matchen bara för att AIK vann tidigare mötet)

AIK - DIF...1-3 (AIK kommer göra allt för att slippa en sådan förnedring igen)
2007-09-01
 10:38:28

Allmänna Lördagmorgon

Idag väntar jag mest på att älsk ska ringa, så jag vet om jag får träffa honom eller inte, men jag måste snart ha honom nära annars går jag under.. han har allt den mannen.

Om inte så blir det en härlig utekväll med Lisa, vilket också hade varit riktigt roligt, men vi får se. Det ordnar sig snart. Bara älsk vaknar och inte känner sig bakfull.. vilket jag inte trodde på när han sa det;)

Ska se en massa fotboll idag också, United spelar idag:)


Annars ska jag till Life, ja ni vet hälsobutiken.. De har en del godbitar som jag gillar där.

Och målet för idag blir minst 7000 steg, för till nästa fredag ska jag ha gått ned cirka ett kilo hade jag tänkt, håll tummarna för mig;)

Nä nu ska jag ut på min promenadrunda



Miss you Sunshine