2007-04-26
 12:57:56

Jag ska inte tala om det

när jag kommer hem....

Idag blev det en grå klänning med ett svart linne under, sotsvarta leggings, svarta skor, min snygga nitarmbandsklocka, och mina älskade dolcegabban solglasögon som jag fick av min älskling.Tänkte mig ett liv, en framtid utan honom i natt och jag vet ärligt inte om det skulle funka.

Hur som helst så känner jag mig snyggast idag, älskar min nya cappoucino (?) hårfärg. Tåget går om en timme så jag tänkte gå ner mot station, ska nämligen in på vero moda, såg att de hade en sjukt snygg ballongklänning i skyltfönstret..

Läs föregående inlägg med. väntar med spänning på tips på tuffa namn till den söta krabaten! Annars får det bli bosco men det kommer förkortas Bozz... Bosco kommer från tredje skiftet och han är jävligt snygg och tuff. Passande! Eller har ni några andra tips?!

Ha en bra helg

Stockholm Here I Come!
2007-04-26
 01:27:27

Parson russel terrier

Nämligen så att jag får tillökning i form av en liten hund.. eller rättare sagt min pappa, men jag har fått äran att döpa den. Men jag kan bara komma på Disel, bosco eller boss.. Då han är en rätt liten hund vill jag ha ett lite tuffare namn. Kanske har ni något förslag? Åker bort över helgen så jag förväntar mig i alla fall några inlägg med tips på tuffa hundnamn på denna otroligt söta lilla krabat. Det är en hane, så det får bli något feminimt namn;)


Baby do you
miss me?




image12
2007-04-24
 23:30:52

Älska AIK

Kan inte låta bli att kommentera den underbara segern över bajen. Visserligen var inte matchen någon höjdare, men vad gör det när man spöar bajen?! Det är bara vinst som räknas och då kvittar det om det är skönspel eller ej. Utöver det anser jag att Figuereido vad grym i matchen, dock inte inledningsvis men han växte sig in i matchen. Eguren i bajen är en gnällfit**.

Nä, nu ska den lyckliga flickan krypa ned under sitt rosa täcke!


Sov så gott



Vi é vackra
svarta & gula
2007-04-24
 15:49:33

Food and Protein;)

Idag kände jag mig sjukt snygg. Kanske sitter kvar sen conny var här;) Tog mina svarta bootcut byxor, ett svart långt linne som gick över rumpan och sedan min rosa billabong hoodie. Pricken över i blev när jag tog på mig min svara kavaj. Kan bara inte släppa tanken på att luvtröja + kavaj passar så jävla snyggt ihop!

Annars en dag med en massa enzymer, proteiner, fetter, appendix, hepar, ilium, jejenum och duodenum. För dig som undrar, helt enkelt matspjälkningssystemet;)

Nä, nu ska jag plugga så jag kan ta en paus när veckans match spelas. Derby mellan Bajen - AIK! 2-1 Till AIK är mitt tips, kom ihåg det;)


Förresten fick mitt schema för sommaren med, en massa nattpass vilket känns underbart då jag älskar att jobba natt!

See you later! Puss puss

2007-04-23
 21:29:18

More of the day

Har tillbringat dagen hos anne och pluggat en massa om respiration och cirkulation, vi får väl se hur mycket som gått in. En sak är säker och jag måste verkligen plugga en massa mer om jag ska klara tentan..SUCK....

Annars väntar jag mest på att prison break ska börja sen blir det sömn! Så nu tänkte jag ägna mig åt tradera och sälja lite kläder som inte längre behövs!

Sov så gott


Ännu doftar
kärleken
2007-04-22
 23:46:15

Think about me

Herregud, sitter och tittar på fotbollskanalen på TV4 och får syn på att Olof Lundh har kostym.. inget konstigt med det, men han har converse skor till det! Absolut, converse är snyggt, men inte till kostym.

Aja, det är min åsikt. Alla har vi våran smak.

Nä, nu lurar en förkylning runt hörnet.. eller så är det pollen..Så jag tänkte krypa ned under mitt goa täcke och sova. Dessvärre utan Conny inatt. Igår var han här och jag fick vakna upp med honom i morse. Säg mig varför är det så förbannat underbart att somna med någon, och ännu bättre när man vaknar upp med denna person?


Forever and
for Always
2007-04-20
 15:56:48

Who is right or wrong?

Då sitter jag här och funderar över när min beställning från ellos tänkte komma. Har köpt en klänning i koboltblå, kan dock inte bestämma mig för om den är ful eller snygg. Skorna jag beställde var slutsålda, vet inte om de var värt att köpa dem eller om jag kanske ska köpa röd/vita seglarskor. Vad tycker ni?

Har kommit in lite på mode nu känner jag, men det är bara för att det finns så mycket fint att köpa nu och så har jag kärat ned mig i klänningar - jag som egentligen avskyr klänningar, vad har hänt med mig?!

Imorgon kommer älskade C hit, tänkte lyxa till det med marinerad kyckling i ugn och potatisgratäng.
Vad har du för planer för helgen?:)

Nä, nu ropar dammsugaren på mig, han är sugen på att jaga lite dammråttor;)




image11


Militärtygskor → Ellos.se
Röd/vita tygskor → Ellos.se
Koboltfärgad klänning → Ellos.se

2007-04-19
 21:30:50

Utan luft och mening

Känner paniken börja komma krypande, visst tentan är inte fören om cirka en månad, men det är så sjukt mycket man ska kunna. Och allt hänger på denna kurs.. nä inte allt, men man vill ju klara den. nä fy, nu får jag allt rycka upp mig och lära mig allt om kroppens anatomi och fysiologi - för hey jag ska ju bli sjuksköterska:)

Vilket grått och trist väder det var idag, har ju vänt mig vid solen och grader som ligger runt 20 eller mer. har ju dessutom hunnit skaffa mig lite solbränna, så man inte är allt för blek nu när alla underbara vår och sommarkläder plockats fram, och det är ju så mycket man vill köpa nu när man börjar kunna klä sig lite tunnare. har ni hittat något snyggt i affärerna? och en annan sak, någon som vet modet på naglarna i vår/sommar?


Ha en bra kväll





You and me
- forever
2007-04-15
 00:35:28

Svaren är en viskning

Jag har inte skrivit på länge pga flera orsaker vilket jag inte kommer ta upp här... Men mitt liv är slut.. så känns det. Så håll till godo, min bloggning kommer komma tillbaka bättre än någonsin om ett par dagar


Du är mitt
liv