2007-08-13
 16:14:52

Something I wanna tell you

Sitter hemma hos älsk, solen i mitt liv, just nu. Snart slutar han och jag längtar sjukt mycket efter honom. När jag såg han i fredas kändes allt så rätt, och min längtan efter honom hade visat sig vara något sjukt bra. För så som jag längtat efter honom finns inte. Sommaren utan han förstår jag inte hur jag stog ut. Nej jag tänkte inte falla för honom, bara lite, inte så mycket. Men när han hittar på mig slår mitt hjärta fortare och jag vill bara hålla om honom, känna han riktigt nära mig och jag vet att med en person som han kan man inte bara falla lite, man måste falla hårt för honom.

Trodde aldrig det fanns någon som kan uppfylla alla mina krav, men med honom finns inga krav, han har allt och betydligt mycket mer som jag inte förtjänar.  Yes  i don't deserve him. Men om jag skulle få honom, ha honom nära och någon gång älska honom istället för att tycka om honom kommer jag göra allt för honom, jag skulle visa världen att jag skulle göra vad som helst för att förtjäna honom.

Han finns i mina tankar hela tiden, han gör mig galen. Han får mig att skratta, ibland tänker vi sjukt lika trots att vi inte "känner" varandra så mycket ännu och jag känner mig som den lyckligaste i hela världen med honom. Han är en person som man måste vara rädd om, en person man inte vill förlora.

Of course, han är något särskilt och någon jag tycker om, han får mig att tappa kontrollen över mina egna känslor. Baby I lose control when i am with you

I ♥ T



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: