2007-08-31
 16:03:24

Tentaresultat!

Idag har varit en helt perfekt dag, förutom att jag inte fått träffa älsk då.. men var till skolan för tre timmars information, kom hem och trodde att det enbart skulle vara en avi för mitt paket.. men till min stora lycka/olycka låg ett brev från högskolan väst.. Tanken kom direkt; TÄNK OM DET ÄR RESULTATET FRÅN OMTENTAN? Efter att jag funderat i 5 min bestämde jag mig för att öpnna det och tänkte OM jag fått en omtenta till är det inte mer med det, men eftersom det är en perfekt dag så fixade jag det så klart.. 29 poäng krävdes för godkänt, och jag fixade det med 29,5:) Varför anstränga sig mer än det behövs?;)

Sen en timmes promenad och så hämtade jag ut mitt paket, min nya mobil; Samsung D900i.. och den var perfekt, grymt snygg och allt, en riktigt stor skärm, kanske större än vad som behövs, men jag ser cool ut med den.. Hur som helst ska jag nu lägga mig och läsa lite engelska nu och drömma om denna underbara karl.. Lyssnar på Anne-Lie Ryde - Åh vilken karl.. Precis som min mr.Lindqvist;)

Sen får inte glömmas att AIK är vidare i UEFA-Cupen.. och lottningen blev mot H. Tel aviv, ett av de bättre motstånden för att ha en chans iaf.. men man ska aldrig ropa hej fören...


Saknar dig älsk!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: