2007-08-17
 15:14:57

When Fröken Idis falls in love

Lyssnar på U2 - One hemma hos T. Ja jag vet, jag är hemma hos honom igen, jag kan inte hålla ut, vara utan han. Jag blir galen på tanken att ligga hemma i min säng och tänka på honom och inte få känna hans pussar... Yes i know..I'm falling in love.. really hard this time.

Han är på jobbet och jag längtar efter att höra när han sätter nyckeln i låset och vrider om. På mindre än en sekund får jag världens leende på läpparna och jag vill bara kyssa honom. Men man måste behärska sig, inte visa sig för angelägen. Like i could do that?

Pappa kommer på lördag med Zigge.. Längtar verkligen efter min lilla pappa. Han är så sjukt underbart snäll. Och jag kan lova er att min pappa är verkligen den bästa.

Älskar när (min) Mr. Lindqvist skriver att fröken Idis är den enda han vill ha för han är väldigt förtjust i henne. Och när han skickar söta sms på morgonen och berättar hur mycket han saknar mig

Nä om jag ska kolla lite kläder på H&M och sedan lösa korsord tills älsk kommer hem från jobbet för då ska jag pussa honom tills han ber mig att sluta.. eller något sådant;) Sen kanske jag får den turen att duscha med honom. Gosh så underbart det är att kyssas med honomi duschen



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: