2007-07-02
 18:51:02

Keep holding on

Har varit trögt med bloggandet. Har varit hemma en månad och vad har jag gjort egentligen? Varit på dop, träffat lite folk och tjejerna. Sen har jag jobbat nonstop i snitt 6 dagar i veckan.. tror jag räknade ut en månadslön på 12.000 efter skatt ungefär. Då bör det tilläggas att jag jobbat ungefär bara halva månaden med..

Har jobbat sen midsommarafton och idag var min "lediga" dag.. börjar jobba halv 10 ikväll till 7 imorgonbitti.. Nätterna är skönare än dagarna iaf. Det enda positiva. Ska förbi farmor och fika och duscha innan jobbet kallar.

Saknar mycket och många, samtidigt som jag saknar mitt gamla liv här hemma som inte längre finns. Allt är bortblåst och det enda som finns av det vi hade är minnen. Alla lever sina egna liv och nu för tiden är det våra almenackor som styr våra liv. Mitt liv. Deras liv. JÄVLA SKIT LIV ATT BLI VUXEN. Nä om jag ska fixa lite musik och kläder innan jag ringer söt en snabbis innan jag åker iväg...

Klarade bara halva tentan med.. fysiologiomprov 15 augusit.. inget mer med det, precis vad jag väntade mig med.

By the way i lördas hade jag haft körkortet i två månader och min prövotid gick alltså ut..


Ha en trevlig kväll..kommer lite bilder senare när jag får tid att sitta vid en dator.. bara den här arbetsveckan tar slut så finns det faktiskt en del lediga dagar som ska spenderas framför datorn, i vattnet och under solen!




Hell yeah
i´m old and grey



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: