2007-11-15
 14:47:31

When you´re gone

Appropå titel, har ni tänk på så många låtar det finns som heter så?

Aja, som ssk-student så finns det inte alltid tid till allt man vill, men gott folk det gäller att prioritera och att orken finns. Lägger jag ned 12 timmar på skolarbete en onsda och torsda så kan jag vara ledig hela helgen - så självklart gör jag det. Än om det för stunden upplevs stressande och så vidare har jag igen det sen. Så resonerar jag. För övrigt är pedagogik otydligt och det är dina tolkningar som avgör.. utifrån vårt upplägg..Tyvärr en kurs som jag inte uppskattar - men ack så viktig!

Idag kommer min älskling hem från södertälje, och för övrigt är så jag så sjukt jäkla lycklig över att han ska följa med hem till norrland över jul.. Jag tror man säger "fira jul ihop"... spännande och samtidigt helt underbart, han ska få en ännu bättre bild om vem jag egentligen är, vars kommer jag ifrån osv..Snart bara en månad kvar till jul, undra vad folk önskar sig i julklapp?

By the way, tänkte hjälpa älsk men det jag orsakat; rent KAOS här hos honom så jag har stor städning idag, och det börjar bli riktigt fint nu igen:) Hans lägenhet är underbart stor och den har POTENTIAL i fall den skulle göras om! Nä nu ska jag fixa ihop juloutfiten så ni får se och sedan bädda rent i sängen.


Baby come home



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: